Halloween Cupcakes!

Heej!
Nu sitter jag och kollar på idol och äter smågodis! De är ju halloween så mamma har köpt pytte små haribopåsar med mini kolaflaskor och nappar till alla som går "bus eller godis" men de kommer ju inte så många så nu sitter jag och äter lite.. ;) Idag har jag bakat "muffins monster"! Okej, ni förstår säkert inte vad jag menar så här kommer lite bilder på dom. Bilder säger mer en tusen ord, right?




Ha en bra Halloween!!
Puss & Kram //Matilda <3

Ska strax åka!

Godmorgon! Godmorgon!
Ska aldeles strax åka till fotokursen, vi har en ny läxa till idag. I bilden skulle de finnas ett huvudmotiv, men huvudmotivet fick inte vara i mitten av bilden, annars fick den se ut hur som helst. Och vi skulle ta bilden igårkväll eller nu på morgonen. Så när jag vaknade släpte jag ut Amanda i höstlöven och fotade lite hörsbilder! ;)
Här kommer resultatet:


Puss & Kram
//Matilda

Aaaaa!!!! jag försov mig!

Aaaa!!! Shit va e klockan?! Tjugo i tolv omg, bussen går om 20 minuter!! Jaha där gick den, Fan.
Jag väntade snällt (a) på nästa buss, sprang till tunelbanan och han med den precis.. Yes! Med min lilla enirokarta sprang jag genom gatorna till medborgarskolan, jag han precis i tid!! Kursen gick bra, de är otroligt hur mycket jag lär mig på kursen och den e ju superkul ju! Efter den åkte jag (själv) till fridhemsplan där Drömhuset som Lisa visat mig ligger, där jag köpte ett par vita handstickade Sockor med små bollar på för 200kr! Så nu är jag nöjd!



Sov gott! Puss & Kram
//Matilda <3


En liten höstbild!

//Matilda

Ps.

Alla bilder på bloggen är tagna av mig! Om jag inte skriver annat. XD


Hejsan!

Hej,
Kul att du hittat till min lilla fotoblogg! Idag har jag varit på systemkamera-kurs på medborjar-skolan och den var superbra! Läraren var jätte snäll och jag lärde mig extremt mycket på dom 3 timmarna. Har kurs imorn, onsdag, torsdag också. Tills imorn har jag en liten "läxa" läxan är att ta me 4 bilder, 2 fula & 2 fina!

Tänkte att de får bli någon av dessa:  (Inte de fula då)  Xp

 


Puss & Kram
//Matilda <3

 


RSS 2.0